Vanaf zaterdag 25 september werken wij met corona toegangsbewijzen. Je bent alleen welkom in de kantine met een geldig coronabewijs (digitaal of papier). Zonder geldig bewijs ben je uiteraard wel welkom langs de lijn en op het terras. Hou wel voldoende afstand. We streven erna om zoveel mogelijk buiten te doen/blijven daarom is naast de overkapping inmiddels de extra partytent opgezet. Toiletbezoek, maar ook het ophalen van een drankje aan de bar en dit buiten opdrinken mag conform de regels wel zonder geldig coronabewijs.

Ook wij moeten ons aan de door de overheid opgelegde regels houden. Natuurlijk willen we geen (tijdelijke) sluiting en geen (financiële) consequenties. We willen veilig zijn voor iedere bezoeker, die ook zelf een verantwoording heeft richting anderen en zichzelf. Hou je aan de bekende regels. Heb je (lichte) klachten blijf dan thuis en laat je testen.