Uitslag: 11-1

Vandaag de uitwedstrijd tegen Meerkerk, een tegenstander waar we vorig seizoen al een eens tegen hadden geoefend en fors onderuit waren gegaan.
We wisten dus dat het lastig zou worden……….
Helaas waren Bart en David niet van de partij, Richard de Jong deed dit keer met ons mee.
Meerkerk begon heel goed aan de wedstrijd en we hadden veel moeite om ze van ons doel weg te houden. Een paar keer konden we er uit komen en dit leverde dan ook 2 grote kansen op.
Jesse en Wilbert hadden hier moeten scoren maar helaas stond het vizier niet op scherp.
Net voor rust was het dan toch Wilbert die na een fraaie dribbel het net wist te vinden.
Ruststand 3-1.
Na rust scoorde Meerkerk al snel 2x en was het geloof in een goed resultaat snel verdwenen.
Uitblinker aan onze kant was de keeper (Wesley) die er nog heel veel heeft tegen kunnen houden.
Een terechte nederlaag tegen een goede tegenstander.
Eindstand 11-1

Doelpunt: Wilbert Noorland