Uitslag: 7 – 5

Flore v/d Poel 2 x
Levi Burggraaf 2 x
Thies Roelse 3 x

Het was een leuke wedstrijd om naar te kijken.
Streefkerk was iets sterker en daar kwam wel kansen uit, maar het was Drechtstreek wat voor kwam.
Streefkerk zette nog maar weer aan en dat leidde tot 2 doelpunten vlak achter elkaar van onze jongens en meisjes.
Streefkerk wilde meer en ging opzoek naar meer doelpunten, maar weer was het Drechtstreek wat scoorde en was het gelijk.
Maar nog voor rust had Streefkerk de verdiende voorsprong van 4 – 2.
Na rust ging Streefkerk door en snel na rust en stond 6 – 2.
Alleen kwam Drechtstreek ook weer snel terug tot 6 – 4, net voor tijd werd het 7 – 4 en gelijk na aftrap werd nog 7 – 5 wat ook de eind uitslag was.
En zo wonnen onze jongens en meiden verdiend.
Er was nog wel een smet op deze leuke wedstrijd van 2 kanten, de tegenpartij vond dat ze nog recht hadden op 5 minuten speeltijd, maar tijd is tijd ze hadden echt 25 minuten gespeeld.
Ook na de wedstrijd gingen ouders verhaal halen bij de scheidsrechter de stopwatch gaf echt 25 min aan.
Op naar volgende week.