Zowel ons 1e als 2e gaan de nacompetitie in!

Het 1e speelt voor promotie naar de 2e klasse. Wedstrijddata zijn zaterdag 11 juni, dinsdag 14 juni (uitwedstrijd tegen winnaar De Alblas – Vuren) en finale op zaterdag 18 juni (neutraal terrein). Alleen de winnaar van de wedstrijd gaat door naar de volgende ronde (en dus speeldatum).

Het 2e gaat voor handhaving in de reserve 1e klasse. Wedstrijddata eveneens zaterdag 11 juni, dinsdag 14 juni en zaterdag 18 juni. De winnaar van de wedstrijd op 11 juni gaat door naar de volgende ronde: uit- en daarna thuiswedstrijd tegen Altena 2 voor handhaving/promotie.

De wedstrijden op zaterdag 11 juni zijn:

14.30 uur Drechtstreek (nr 12 2F) – Streefkerk (MPK 3C)

11.30 uur Streefkerk 2 (nr 12 1B) – EBOH 2 (nr 13 1A)

Beide teams hebben jullie steun hard nodig. Dus eerst zaterdag het 2e aanmoedigen op ons eigen sportpark Streveland en daarna naar Papendrecht voor de steun aan het 1e.