Zaterdag staan 2 mooie nacompetitiewedstrijden op het programma.

14.30 uur Drechtstreek – Streefkerk (arbitrale trio: heren J. Molenaar, S. van Doren, R. Candel)

Zaterdag is er een groot zomerfestival bij vv Drechtstreek. Hou hier rekening mee. Het wordt erg druk. Om 18.00 uur begint het muziekfeest. Dit houdt in dat het ‘festivalterrein’ om 17.45 uur verlaten moet worden. Er zijn nog kaarten beschikbaar. We zijn en blijven dus gewoon welkom, maar wel even een kaartje kopen voor dit evenement (en dat hebben een aantal supporters inmiddels al gedaan).

Fakkels en rookpotten zijn toegestaan. Vuurwerk ‘eigenlijk’ niet. Spandoeken kunnen opgehangen worden. Dit alles bij het verste doel vanuit de kantine gezien.

11.30 uur Streefkerk 2 – EBOH 2 (arbitrale trio: heren O. Struijk, M. Safranti, D. Steenis)

Voordat we naar Papendrecht afreizen, gaan we uiteraard eerst met z’n allen ons 2e aanmoedigen.

Fakkels en rookpotten zijn – achter het doel – toegestaan. Vuurwerk ‘eigenlijk’ niet. Spandoeken kunnen uiteraard gewoon opgehangen worden.

Spelregels

Wedstrijden duren 2 x 45 minuten. Bij gelijke stand wordt 2 x 15 minuten verlengd. Is het dan nog gelijk dan volgende strafschoppen.

Er mogen 7 wisselspelers op de bank zitten. Aantal wissels is 5 (op 3 momenten waarbij de rust niet meetelt). Dit is niets nieuws. Tijdens de verlenging is een extra wisselspeler toegestaan.

Tot zaterdag! Eerst op sportpark Streveland en daarna op sportpark Oostpolder.