Morgen is het zover. De finale van nacompetitie. Wie blijft of wordt er 2e klasser. Wat gaaf en trots dat wij die finale gehaald hebben.

De wedstrijd tussen Streefkerk en Arkel wordt gespeeld op het mooie complex van vv Stedoco (Groeneweg 59 te Hoornaar). Aanvang wedstrijd is 14.30 uur. Scheidsrechter is de heer Felix, geassisteerd door de heren Hoeksma en Cetin. De heer Cakir is 4e official.

Wat is belangrijk om te weten?

• De entree is gratis! Echt mooi dat beide clubs dit zijn overeengekomen.
  • Geen eigen drank toegestaan.
  • Geen drank langs de zijlijn toegestaan. Alleen op het terras.
  • Vuurwerk (knal en sier) is – mits toestemming scheidsrechter – toegestaan. Dit geldt ook voor rookpotten en fakkels. Afsteken op aangewezen plaatsen. SV de Koeten is op de hoogte.
  • Spandoeken mogen opgehangen worden. SV de Koeten is op de hoogte over de plaatsen.
  • Er is voldoende parkeergelegenheid (trainingsveld wordt hiervoor ook in gereedheid gebracht)
  • Streefkerk is de thuisspelende vereniging
  • Aanwijzingen etc. van stewards moeten uiteraard opgevolgd worden.

We gaan er vanuit dat vele supporters naar Hoornaar komen om onze hoofdmacht aan te moedigen. Laten we er – ongeacht het resultaat – een mooi en gezellig feest van maken. En dat kunnen wij als blauw/zwarten als geen ander.

Veel succes en plezier zaterdag! En ….. hou rekening met de zeer zonnige omstandigheden.