Beste leden, 

Sinds drie seizoenen werken we voor de inning van de contributie met het systeem van Club Collect. Dit is een ondersteunende partij die ervoor zorgt dat de inning van de contributie makkelijker gaat. Waar in het verleden de betaling van de contributie automatisch doorliep gaat de inning van de contributie nu per seizoen. Binnenkort ontvangen jullie dan ook het betaalverzoek voor de contributie voor het seizoen 2022-2023.  

Hoe gaat het in zijn werk?  

Aan het begin van het seizoen ontvangt ieder lid een betaalverzoek via e-mail en sms. Met de link in de berichten die u ontvangt kunt u naar uw persoonlijke betaalpagina gaan. In deze beveiligde omgeving kunt u aangeven op welke manier u wenst te betalen. U kunt namelijk kiezen tussen een betaling ineens of een gespreide betaling. Gespreide betalingen gaan middels automatische incasso, maar bij een betaling ineens heeft u de keuze tussen een betaling via automatische incasso en een betaling via iDEAL. Bij de keuze voor gespreid betalen ontvangt u altijd een aankondiging voordat een bedrag wordt afgeschreven, zodat u altijd op de hoogte bent. Op uw persoonlijke betaalpagina kunt u ook alle facturen inzien en zo nodig vragen stellen over een bepaalde factuur.  

Bestuur VV Streefkerk