A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
https://t.co/CEvEmOr11p Bekerindeling 1ste en 2e seizoen 2020/2021 https://t.co/Bp7Hl3rfSh
Image is not available
https://t.co/NfB1JSaz3U Bekerindeling 1ste en 2e https://t.co/85E5qsyVhk
Image is not available
https://t.co/Rx8FYPw0NW Teamindelingen overige senioren
Image is not available
Slider

Algemeen

JEUGDAFDELING V.V.STREEFKERK

Bij de jeugdafdeling van de v.v. Streefkerk staat de gezelligheid voorop, maar verliezen we natuurlijk ook de sportieve prestatie niet uit het oog. Alle teams worden op dezelfde manier behandeld, of ze nu op hoog niveau of een treedje lager spelen.
Alle jeugdelftallen worden begeleid door enthousiaste vrijwilligers die een groot deel van hun vrije tijd besteden aan het goed begeleiden van de Streefkerkse jeugd.

Alle jeugdelftallen van de v.v. Streefkerk spelen in wedstrijdkleding die gratis door de club ter beschikking wordt gesteld.

 

Huis- en gedragsregels Jeugdafdeling VVS

De vereniging spant zich in om in het jeugdvoetbal zorg te dragen voor een goede opleiding en begeleiding van de spelers. Er moet naar gestreefd worden dat elke speler zoveel mogelijk plezier beleeft op elk prestatie niveau binnen de vereniging. Daarom heeft de jeugdcommissie huis- en gedragsregels samengesteld.

 huis_en_gedragsregels

Het einde van het seizoen nadert. Dit betekent dat we weer richting tentenkamp gaan. Dit evenement wordt op 27 en 28 mei gehouden voor de pupillen van onze vereniging. Een vast item tijdens dit tentenkamp is de penaltybokaal. Het is de bedoeling dat alle pupillen bij familie, vrienden, buren en overige kennissen langs gaan om hun te sponsoren. Dit kan door een geldbedrag in te leggen voor iedere strafschop die gemaakt wordt tijdens de penaltybokaal.

Lees meer...

Het amateurvoetbal start vanaf het seizoen 2017/2018 met nieuwe wedstrijdvormen voor pupillen. Kinderen van zeven tot en met negen jaar gaan wedstrijden spelen op kleinere veldjes en in kleinere teams, waardoor ze vaker aan de bal komen en meer dribbelen, schieten, samenspelen en scoren. Dit draagt bij aan het spelplezier en de ontwikkeling van ieder kind op elk niveau. In het seizoen 2018/2019 gaan de veranderingen ook in voor de teams van  O-10 t/m O-12.

Ook gaan er speltechnisch een aantal dingen veranderen die in een animatie worden uitgelegd:

Lees meer...

Onze secretaris, Chris de Lange, heeft wederom een aanvraag gedaan bij zijn werkgever Nationale Nederlanden én deze werd weer gehonoreerd! Voor maar liefst € 500,-- zijn inmiddels 20 Derbystar ballen aangeschaft, welke bestemd zijn voor de (B) junioren. Ook hebben we 6 scheidsrechterssetjes kunnen kopen met daarin gele/rode kaarten, opschrijfboekje, potlood, pen en scheidsrechtersfluit aan koord. Zowel aanschaf van de ballen als de scheidsrechterssetjes zijn meer dan noodzakelijk. De donatie komt dan voortreffelijk uit!

 

Lees hier het hele verhaal over deze fantatische donatie