A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
https://t.co/CEvEmOr11p Bekerindeling 1ste en 2e seizoen 2020/2021 https://t.co/Bp7Hl3rfSh
Image is not available
https://t.co/NfB1JSaz3U Bekerindeling 1ste en 2e https://t.co/85E5qsyVhk
Image is not available
https://t.co/Rx8FYPw0NW Teamindelingen overige senioren
Image is not available
Slider

De overheid heeft gelukkig weer wat versoepelingen aangekondigd. Ook het voetbal (en de gezelligheid) komt stapje voor stapje weer terug.

Vanaf 1 juni mogen alle jeugdteams weer zonder 1,5 meter afstand trainen.

Verder blijven alle bekende spelregels die al eerder gecommuniceerd nog steeds zijn van kracht. Gezien onze ervaringen vragen we je vriendelijk doch dringend je echt hieraan te houden. Het is in ieders belang en gezondheid. We willen niet dat voor trainingen het sportpark weer geheel op slot gaat. Hou dus o.a. aan de 1,5 meter voor trainers en onderling tussen 18+. Zowel tijdens, als voor en na de trainingen. Wees 5 minuten voor de training pas aanwezig op het sportpark en verlaat het sportpark direct na de training. Ouders/toeschouwers zijn nog steeds niet toegestaan. Lees alle protocollen nog eens goed door.

Helaas hebben wij ook tentenkamp, de laatste activiteit van dit seizoen, moeten schrappen. Zodra mogelijk zetten wij dit weer in de agenda zodat onze pupillen nog een leuke dag tegoed hebben.

De sportkantines en bijbehorend terrassen mogen vanaf 1 juli weer open. Normaal gesproken zijn wij dan gesloten. Binnen het bestuur (en met o.a. de trainers) gaan we overleggen wat te doen na 1 juli. Mogelijk hebben we jullie hulp en ideeën daarbij nodig. Blijven we op bepaalde avonden (en misschien op zaterdag) doortrainen? Gaan we de kantine open doen? Hoe kunnen we de anderhalve meter op terras en in de kantine hanteren?

De gemeente Molenlanden en wij wachten nog steeds op informatie vanuit Den Haag over het schrappen van de huur van de velden voor (minimaal) 3 maanden. Onze penningmeester houdt onze financiële situatie goed in de gaten. Belangrijk is wat er medio augustus kan en gaat gebeuren. Een groot compliment aan alle leden, leden club van 100, donateurs en sponsors die vv Streefkerk ook in deze tijd trouw blijven!

Zowel bij de jeugd als senioren zijn we druk bezig om de elftallen voor komend seizoen rond te krijgen. De inschrijvingen van de teams bij de KNVB moet uiterlijk 15 juni gedaan zijn. Nog meer dan andere jaren een lastige uitdaging voor alle betrokkenen.

Half juni zijn er weer de kluszaterdagen. Er zijn genoeg werkzaamheden te doen. Wel zal er een beperkt aantal klussers toegelaten kunnen worden om o.a. ook de anderhalve meter zo goed mogelijk aan te houden. We houden jullie op de hoogte.

Hopelijk komt er geen piek in het aantal corona patiënten want dan kunnen bepaalde maatregelen weer teruggedraaid worden. Dit moeten we echt niet willen. Dus hoe lastig ook: hou je aan de spelregels en richtlijnen! Alleen dan kunnen we weer extra (mooie) stappen maken.