A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
https://t.co/CEvEmOr11p Bekerindeling 1ste en 2e seizoen 2020/2021 https://t.co/Bp7Hl3rfSh
Image is not available
https://t.co/NfB1JSaz3U Bekerindeling 1ste en 2e https://t.co/85E5qsyVhk
Image is not available
https://t.co/Rx8FYPw0NW Teamindelingen overige senioren
Image is not available
Slider
 
Met ingang van het nieuwe seizoen beschikt onze vereniging weer over een echt damesteam. Hoe lang is dat wel niet geleden.
 
Het gehele team van de MO-19 schuift door en vanuit de dames trainingsgroep hebben een aantal dames aangegeven graag te willen aansluiten.
 
Amber, Michelle, Elize, Melinka, Lorraine, Claudia, Luka, Lisa, Michelle, Luna, Liz, Zoe, Yasmine en Sarah krijgen versterking van Elise, Loes, Esther, Lianne, Loeki, Lianne, Janne-Fleur en mogelijk Esther alsmede de nieuwelingen Pieteke, Paula en Isabel.
 
Trainer van de dames wordt John den Besten. Wat zijn wij en de dames daar blij mee!
 
Nu nog een coach/leider en vlagger voor de zaterdag.
Wie gaat er met deze fantastische dames aan de slag?
Meld je svp snel aan bij Jacco of Rob.
 
Vanwege het huidige aantal speelsters in het team geldt er helaas wel - tot nader order - een ledenstop voor de dames. Iedereen moet namelijk aan voldoende speelminuten toekomen. Wel kan nog aangesloten worden bij de dames trainingsgroep. Er wordt dan alleen op woensdag getraind en er zijn geen wedstrijden. Hiervoor geldt een apart lidmaatschap.
 
Als vereniging zijn wij ontzettend blij en trots op deze mooie ontwikkeling. We wensen de dames dan ook ontzettend veel plezier in het nieuwe seizoen!