A.s. maandag 3 augustus van 11-12 uur GIGA voetbaltoernooi op sportpark Streveland. Je doet toch ook mee?! https://t.co/SBjb5Xmmzs
Image is not available
Vanmiddag is de kantine/terras vanaf 16 uur open. Kom gezellig even langs! Daarna zijn we ivm de vakantie een paar… https://t.co/xdgmVadhGE
Image is not available
https://t.co/CEvEmOr11p Bekerindeling 1ste en 2e seizoen 2020/2021 https://t.co/Bp7Hl3rfSh
Image is not available
https://t.co/NfB1JSaz3U Bekerindeling 1ste en 2e https://t.co/85E5qsyVhk
Image is not available
https://t.co/Rx8FYPw0NW Teamindelingen overige senioren
Image is not available
Slider

Tweede elftal

 

Trainer Pieter Lagendijk 06-22960929
Elftalleider Michel van der Vlist  06-10730223
Ass.scheidsrechter Aart Aanen 06-53760304
Trainingstijden Dinsdag en donderdag 19.45 - 21.15 uur
Sponsor

Aannemingsbedrijf Lagendijk (Streefkerk)

www.aannemingsbedrijflagendijk.nl

 

2e 2018 2019

Streefkerk 2 De Alblas 2Na een winterstop die werd afgesloten met een zeer geslaagd trainingskamp stond zaterdag 19 januari alweer de 1e competitiewedstrijd op de agenda. De eerste in een drieluik van streekderby’s. Na de strijd tegen de witte platen was het vandaag de strijd tegen de groene truien. De Alblas 2 kwam op bezoek, zeker voor keeper Zeil een beladen wedstrijd die gewonnen moest worden tegen zijn oude cluppie met o.a. zijn broer als verzorger op de bank! Daar zag het in het eerste kwartier echter niet naar uit. VVS begon slap aan het duel en het was De Alblas die op een 0-1 voorsprong kwam.

Een wake up call die nodig was en direct vanaf de aftrap kracht bij werd gezet met een snelle dieptepass van Jord op Thoom die op weergaloze wijze van ruim buiten de 16 de bal een hoge poeier de lucht in gaf. De Alblas keeper Ryan Krecke zag de bal hoog over hem heen in het doel vallen: 1-1.

Lees meer...

Streefkerk 2 Groot Ammers 2 2018Op z’n Duits, dat was het. De overwinning op VV Groot-Ammers 2. Niet dat VVS de mindere partij was, zeker niet, maar op het moment dat iedereen al genoegen leek te nemen met een gelijkspel, viel die dan toch. Het winnende doelpunt, das gewinnende Tor!

3 november 2018. Voor vele dorpsgenoten met een blauw-zwart hart de dag dat alles om 14:30 op veld 1 niet meer mocht, maar moest. De dag dat de wedstrijd tegen Groot-Ammers op het programma stond. De dag dat onze trots verdedigd moest worden. Enerzijds omdat we graag wat meer omhoog willen kijken op de ranglijst, maar des te meer omdat je dan toch wel wat lekkerder op een verjaardag zit of aan het werk bent. Normaal heb ik de gewoonte om dat volk uit Ammers een beetje te mijden, maar na onze laatste overwinning van eind vorig seizoen stond ik maandagmorgen op Gelkenes een kwartier voor aanvangstijd al te glimmen bij de ingang van de zaak om mijn collega’s een bijzonder goede morgen te wensen. Lekker hoor!

Lees meer...

VVS2 Stedoco2Uit bij SteDoCo 2 liet Streefkerk 2 zien waarom het de terechte kampioen is. Druk of geen druk: de mannen gingen door met waar ze mee bezig waren: Stoïcijns Winnen (met 6-2)!! En dat geeft misschien wel de grote kracht van dit seizoen weer. Welke opstelling, veld of bijveld, vaste spelers of exoten. Het maakt niets uit. Op dit hechte team stond geen maat.

Na een lastige seizoensstart met blessures en spelerswisselingen is de trein na de winterstop veranderd in een Thalys met maar 1 rechtstreekse eindbestemming: Kampioenstad. Een stad met meer dan 50 pluspunten. Streefkerk 2 eindigt dit seizoen met 51 punten uit 22 wedstrijden. Een legendarisch gemiddelde met een doelsaldo van 69 voor en 24 tegen.

Maar de grootste winst is misschien wel het plezier van het met elkaar deze treinreis beleven. Een gigantisch plezier meemaken voor en na wedstrijd en training. Een uniek grote trainingsopkomst (de basis trouwens van alle plezier, fitheid en winst).

Lees meer...

2e 2018 2019De bekerwedstrijden zijn van start gegaan en niet onverdienstelijk. Van GSC/ODS2 werd met maar liefst 7-1 gewonnen in een vermakelijke wedstrijd. Dit in nieuwe shirts van Aannemingsbedrijf Lagendijk. Daarnaast heeft de vereniging de goede prestaties van het tweede beloond met een fantastische nieuwe derby star ballen set. Er kan weer heerlijk getraind worden. Ook de nieuwe bidons van De Spar Roelse zijn zeer welkom en er is al een bidonnen president in de vorm van Noah Wols gevonden om ze netjes bij te houden. Sponsoren en bestuur bedankt voor deze mooie materialen! Streefkerk 2 kan weer vooruit in een mooie competitie met veel uitdaging.

Lees meer...