https://t.co/mlhs151qHC Streefkerk - Lekkerkerk (2-2) fotoverslag https://t.co/hR03XA8VST
Image is not available
https://t.co/YmxXHxx8lm Groote Lindt JO13-1 / VVS JO13-1
Image is not available
Eindstand @vvstreefkerk - @vvLekkerkerk 2-2
Image is not available
Ja, het wordt nog spannend. Gelijkmaker uitclub. @vvstreefkerk - @vvLekkerkerk 2-2
Image is not available
Wordt het nog spannend? @vvstreefkerk - @vvLekkerkerk 1-2. Officiële spreektijd voorbij.
Image is not available
Slider

Zesde elftal

 

Om 12.30 uur de uitwedstrijd tegen ZBC 3, dit tijdstip paste precies in het drukke programma van onze vrijgezellen. Echter ZBC wist pas op zaterdagochtend dat dit niet haalbaar was en zo begon de wedstrijd om 13.00 uur.

Lees meer...

Op 23 februari moest het zesde ondanks de winterse temperaturen afreizen naar IFC waar om half 4 werd afgetrapt op het kunstgrasveld.

Streefkerk kwam middels een goed uitgespeelde aanval op een 1-0 voorsprong door Tom (voor vrienden Roel).

Helaas viel de 1-1 nog voor rust, zodat we niet heel lang van onze voorsprong konden genieten.

De 2e helft speelden we voor de wind en kregen we een aantal goede mogelijkheden, maar wisten we het net niet te vinden. Ook IFC wist niet meer te scoren, waardoor er eindelijk weer eens een punt behaald werd.

We willen onze gastspelers nogmaals hartelijk bedanken voor hun hulp op deze koude zaterdag.

 

Vandaag (2 maart) de thuiswedstrijd tegen Leerdam Sport. De uitwedstrijd ging begin van het seizoen wat ongelukkig verloren, dus een goed resultaat moest mogelijk zijn.

De selectie was weer erg dun, waar is toch de tijd gebleven dat we 7 wissels hadden. Middels ons uitgebreide netwerk is het toch weer gelukt om een elftal op de been te brengen, wat op zich al een prestatie is.

Ook vandaag kwamen we op een 1-0 voorsprong, onze spits Kees "der Bomber"  kreeg de bal voor zijn voeten en schoof hem beheerst binnen. Leerdam kreeg voor rust nog wel wat mogelijkheden, maar we gingen met een voorsprong de rust in. Dit was voor ons zesde een luxe en er werd al stiekem gedroomd over een middag aan de winnaarstafel.

Na de rust werd de druk op onze verdediging opgevoerd en hielden we de bal niet meer in de ploeg. De verdediging stond goed vandaag, waardoor we weinig kansen weggaven, maar aangezien de bal steeds op onze helft was moest het wel een keer mis gaan. Kort voor het eindsignaal viel de bal verkeerd op een hand van een medespeler en floot de goed leidende scheidsrechter Chris voor een strafschop. De terecht gegeven strafschop werd hard binnen geschoten, waardoor we voor de 4e keer dit seizoen gelijk speelden.

Na een lange winterstop kon er eindelijk weer eens gevoetbald worden. Vandaag de derby tegen geel-zwart op veld 1. Genoeg redenen dus om scherp en gemotiveerd te spelen.

De 1e helft ging het spel nog redelijk gelijk op, al hadden de buren de betere kansen en benutte ze 2 kansen.

In de rust werd nog gesproken over een goed resultaat, maar hier was na rust niets meer van te merken.

De doelpunten vielen net zo gemakkelijk als het aantal afmeldingen voor deze wedstrijd!

Een ongemotiveerd Streefkerk liet zich volledig van het veld spelen en mocht van geluk spreken dat de dubbele cijfers niet gehaald werden.

Al met al een teleurstellend begin van de 2e helft van de competitie.

De mannen van zes moesten afgelopen zaterdag aantreden tegen SC Amstelwijck. Met drie wissels op de bank hadden we een vrij ruime wedstrijd selectie wel misten we onze vaste spitsen Jos en Johan.

De wedstrijd begon en ging redelijk gelijk op. Streefkerk kreeg veel ruimte om aan te vallen maar speelde de kansen niet goed uit.

Lees meer...