Wedstrijdverslagen

Uitslag 5-4

Doelpunten makers:
5x Denzel van Wijnen

Het was een lekkere overwinning met een lekker zonnetje erbij. De wedstrijd ging zeker de eerste helft gelijk op. Ruststand was dan ook 3-3. Na de limonade maakte we er nog snel twee bij en was het gelopen. De laatste minuut scoorde Wieldrecht er ook nog een en werd de eindstand 5-4 in ons voordeel. Op naar volgende week

VVS JO16-1 vs. Oranje Wit JO16-2 1-1 [ruststand 0-0]

Doelpuntenmaker(s): Rick Mulder [1]

Op deze eindelijk weer zonnige zaterdag stond onze tweede thuiswedstrijd van het seizoen op het programma tegen een bekende tegenstander Oranje Wit. Een ploeg waar wij vorig seizoen ook twee keer tegen moesten voetballen. Je hebt van die dagen dat er niet veel lukt en dit was echt zo’n dag. Terwijl het zonnetje lekker scheen en alle ingrediënten er waren voor een mooie wedstrijd, werd het helaas een teleurstellende wedstrijd. Er werd aan beide kanten alles behalve goed gevoetbald, waardoor het geen leuke wedstrijd was om naar te kijken. Door het mindere spel ontstonden er ook weinig kansen. Janco hield ons in de eerste helft en later ook in de tweede helft goed op de been met goede reddingen. Zelf kwamen wij de eerste helft niet verder dan wat afstandsschoten. Zo gingen we de rust in met een 0-0 stand.

Na een kleine 10 minuten rust te hebben gehad moesten we weer het veld op. Na een blessure van een maand kon Sil weer wat minuten gaan maken. Hij kwam in het veld voor Sam die voor onze wedstrijd net zoals Jarno mee hadden gedaan met JO14. Complimenten aan de jongens voor het open staan om een ander elftal te helpen. Net zoals de eerste helft was ook de tweede helft rommelig. Wel kwamen wij na ongeveer 10 minuten te hebben gespeeld op een 1-0 voorsprong. Jelmer wist met een mooie bal Sjors te bereiken die de vrije ruimte voor zich had. Na het voorbij spelen van zijn tegenstander volgde er een mooie voorzet waar de keeper uiteindelijk onderdoor ging. Rick was goed naar binnen gekomen en hij kon de 1-0 binnen schieten. Helaas duurde de voorsprong niet heel lang. Nadat een middenvelder veel te veel ruimte kreeg om de bal aan te nemen en te draaien en een pass te geven, was het daarna een voorzet die via de voeten van Erik in ons doel belandde. De 1-1 was typerend voor de hele wedstrijd.

Na de 1-1 kwamen wij nog een keer tot een kans van Rop, maar hij vond de keeper op zijn weg en daarna was het Janco die ons op 1-1 hield. Volgende week gaan we op bezoek bij Leerdam Sport. Een ploeg die minder wedstrijden heeft gespeeld dan ons, maar nog geen verliespunten kent.

Opstelling:

Janco; Erik, Arne, Bram, Djordy (Sam/70); Sjors (Jarno/60), Jelmer, Wessel, Rick; Sam (Sil/40), Rop

Wisselspelers:

Jarno (hele wedstrijd JO14 gespeeld) en Sil

Op verzoek van sc Everstein was deze bekerwedstrijd verzet van de voorjaarsvakantie naar 7 maart. In welke ronde we bezig zijn, blijft in het bekertoernooi altijd een raadsel. De KNVB is niet erg scheutig met het geven van informatie over de bekerwedstrijden bij de jeugd. Op Voetbal.nl staat aangegeven dat we in een groep met elftallen zitten waarbij de meeste heel ver bij ons vandaan liggen. Laten we dus maar hopen dat we de volgende ronde weer een thuiswedstrijd loten en niet naar bijvoorbeeld Rijsbergen, Walcheren, Roosendaal, Ammerzoden, Sint-Michielsgestel of Waalre moeten.

De wedstrijd kwam stroef op gang en Streefkerk haalde wel een aantal malen de achterlijn, maar tot echte kansen kwam het niet. Toch maakten we voor rust twee doelpunten via Julian en Tijmen. Na de rust scoorden we nog twee keer (Mijndert en Devin) en leek er geen vuiltje aan de lucht. Zeker niet nadat onze tegenstander met 10 man kwam te staan door een blessure. Toch wist Everstein twee maal te scoren en hadden we nog geluk toen de spits in de 88e minuut voor een leeg doel in het zijnet schoot, want anders hadden het nog benauwde slotminuten geworden. VVS won dus uiteindelijk met 4-2 en nu maar duimen dat we een thuiswedstrijd loten!!

Na 2 vrije weekenden konden we eindelijk weer een potje gaan voetballen.
Een latertje vandaag, de aftrap was pas om 15.00 uur niet echt een lekkere tijd voor een pupillen wedstrijd.
We begonnen de wedstrijd heel goed met leuke combinaties. Ook de tegenstander speelde lekker en we waren aan elkaar gewaagd.
Na een mooie solo maakte Wilbert de 0-1. Door een flink aantal gemiste kansen van onze kant werd dit ook de ruststand.
Na de rust en met de wind in de rug werd er nog steeds lekker overgespeeld en heel veel kansen gecreëerd, en....................gemist.
Dit kwam ons duur te staan want VVGZ ging alles of niets spelen in de laatste 10 minuten en maakte er 3 !!
De gemiste kansen en in de laatste 10 minuten een zwakke instelling koste ons vandaag de 3 punten.

Doelpuntenmaker:
Wilbert Noorland

Eindstand 8 - 0

Doelpuntenmakers :
Finley Stolk 1 x
Keano Timmer 1 x
Rayen v/d Wiel 1 x
Levi Burggraaf 4 x
Dani Nijenhof 1 x

Man of de match:
Dani Nijenhof

JO-8-1 speelde thuis tegen het nog piep jonge SVS 65 waar er ook van 5 jaar instonden.
Het was een mooie zaterdagochtend zonnetje schijnt en het was druk langs de zijlijn qua publiek.
Streefkerk speelde 1e helft erg rommelig en ze konden elkaar moeilijk vinden in het veld ,maar dat kwam ook mede door dat de tegenstander met 2 extra spelers speelde ,maar streefkerk kwam in de 1e helft wel tot 3 - 0 door Finley Stolk 1x en Keano Timmer 1x en Rayen v/d Wiel 1x en zo gingen ze rusten.

Lees meer...

Doelpuntenmakers: 4x Davey, 2 x Jesse, 1 x Joeri en 5 x Sjoerd

Zaterdag 29 februari, speelde wij thuis en inhaalwedstrijd tegen Arkel JO10-1G
Omdat Kim en Ryan nog op ski vakantie waren, speelde Joeri van de JO10-1 met ons mee. 
Zo hadden we toch een wissel, want dat kunnen de jongens altijd wel gebruiken.
We hadden veel mazzel met het weer, na al die regen van deze week, begonnen wij te spelen in het zonnetje.
Nadat we met 0-1 achter kwamen te staan. Scoorde Joeri doormiddel van een solo actie vanaf de zijlijn. Tegenstander kwam daarop gelijk weer in actie en scoorde al snel de 1-2.  Door een schitterende actie van Davey, die de bal van de tegenstander afpakte, en een man voorbij speelde scoorde hij de 2-2. 
Daarna volgende er een solo actie van Sjoerd,  die speelde de bal naar Davey, waarop Davey hem netjes in de hoek schoot. 3-2. Al snel kwam de tegenstander weer in actie en werd het 3-3. We waren aan elkaar gewaagd. Spel ging gelijk op.
Door een solo van Sjoerd scoorde hij de 4-3.  Na een diepe pass van onze keeper Daan, scoorde Davey de 5-3. Na een voorzet van Joeri, kon Davey weer scoren en stond het 6-3. Daarna volgde een 6-4 en de 6-5.
Door een voorzet van Joeri die de bal speelde naar Sjoerd kon hij hem afmaken en scoorde de 7-5.
Weer kwam Sjoerd in actie, ditmaal weer een solo en ja hoor daar was hij de 8-5 ook scoorde Sjoerd de 9-5.  Door een afstandschot van Jesse scoorde hij de 10-5. Uit een corner kon Jesse afronden met een afstandsschot en scoorde hij weer doelpunt de 11-5. Het laatste doelpunt werd door een solo actie van Sjoerd gemaakt de 12-5.