Het scheidsrechterskorps loopt terug. Dit zien wel al bij de hogere seniorteams, maar ook bij de jeugd wordt het steeds moeilijker om scheidsrechters te vinden. Tijdens de algemene ledenvergadering is aangekondigd dat er vanaf 1 januari 2022 een verplichting komt voor spelers van 1, 2 en JO19 om pupillenteams te fluiten. Spelers die zitting hebben in het bestuur, commissie of jeugdtrainer zijn, hoeven niet mee te draaien. Dit mag uiteraard wel. Je bent maximaal 2x per jaar aan de beurt. Ruilen mag of iemand anders voor je regelen mag ook.

Spelers JO19 fluiten in principe de JO10, JO09 en JO08. Selectiespelers de JO12, JO11 en JO10.
Spelers lagere senioren fluiten hun eigen wedstrijden. Zij draaien niet mee in het schema.  

De scheidsrechtercoördinatoren van de jeugd, Guido en Michel, pakken dit op. Zij maken iedere 4 weken een schema waardoor iedereen tijdig weet wanneer je moet fluiten.

Namens onze jonge talenten alvast bedankt!