Gelukkig! We gaan nog verder versoepelen en heel snel terug naar normaal!

Vanaf vrijdag 18 februari betekent dit voor ons:

  • Kantine en sportpark zijn ook doordeweeks weer op de bekende tijden geopend.
  • Vaste zitplaatsen, anderhalve meter en mondkapjes zijn niet meer verplicht.
  • Een geldig coronabewijs (3G) is nog steeds (eigen verantwoordelijkheid) nodig in de kantine. Vanaf vrijdag 25 februari komt ook dit bewijs te vervallen en kan iedereen ‘gewoon’ de kantine weer in.

Wel de dringende oproep om je aan de (resterende) basisregels te houden. Blijf verder svp bij lichte klachten thuis en laat je testen. Kom pas na een negatieve test(uitslag) naar de club. Extra besmettingen moeten we voorkomen en kunnen we niet gebruiken. Je hebt niet alleen een verantwoordelijkheid richting jezelf maar ook zeker naar alle andere aanwezigen.